Slaaplocaties

Je kunt bij het inschrijven kiezen voor de optie hostel, budget of hotel. Hieronder kun je meer informatie vinden over de locaties.

Hostel

StayOkay – Het StayOkay Hostel is gevestigd in de Kubuswoningen van Rotterdam, vlakbij station Blaak en de Oude Haven. Je slaapt op een 4-persoons of 7-persoons kamer. Het is een typisch hostel met bijbehorende sfeer, prijs en kwaliteit. Ontbijt is wel inbegrepen. Het is 20 minuten lopen naar de congreslocatie.

King Kong Hostel – Het King Kong Hostel is centraal gelegen in de Witte de Withstraat, een levendige straat met veel uitgaansgelegenheden. Je slaapt op een 6-persoons kamer. Het is een typisch hostel met bijbehorende prijs en kwaliteit maar met veel sfeer en gezelligheid. Ontbijt is hier niet inbegrepen. Het is 5 minuten lopen naar de congreslocatie.

Budget

Easyhotel – Het Easyhotel is gelegen aan Westblaak en ligt daarmee erg centraal ten opzichte van alle congreslocaties. Kamers zijn bijna allemaal tweepersoons en voorzien van twin bedden of een double. Het is de budgetoptie, verwacht geen luxe kamers, maar je zit wel op een uitstekende locatie. Ontbijt is niet inbegrepen. Het is 5 minuten lopen naar de congreslocatie.

Hotel

Erasmus Hotel – Het Erasmus Hotel is gelegen aan de Westersingel, een tamelijk rustige stukje in het centrum. Je slaapt op een 2-persoons of 3-persoons kamer. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en de kamers zijn van de benodigde hotelfaciliteiten voorzien. Ontbijt is niet inbegrepen. Het is 8 minuten lopen naar de congreslocatie.

Amar Hotel – Het Amar Hotel is gelegen aan de rustige en statige Mathenesserlaan, ietsje uit de route, maar goed bereikbaar. Je slaapt in een 4-persoons of 5-persoons kamer. Het familiehotel is huiselijk ingericht, voorzien van alle moderne gemakken en ontbijt is inbegrepen. Het is ruim 10 minuten lopen naar de congreslocatie.