Slaaplocatie

UPDATE: het hotel zit helemaal VOL!

Helaas, de opties voor de overnachtingen zijn vol. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen zitten zelfs de extra kamers al vol. Aanmelden voor het congres, de lunch en het diner kan uiteraard nog wel.

Je kan je op de reservelijst laten zetten, mochten er afmeldingen komen, dan gaan we die in volgorde van aanmelden af. De reservelijst geeft echter geen garantie op een slaapplaats! Om je aan te melden voor de reservelijst kun je mailen naar organisatie@jongedemocraten.nl

 

Je kunt nog wel zelf boeken bij andere hotels in Enschede:


 

hotel_binnenGeen onbelangrijk onderdeel van een congresweekend is de slaaplocatie. Het zeer luxe InterCity Hotel Enschede is kort geleden gebouwd aan de rand van de binnenstad van Enschede. Op een steenworp afstand is het 4-sterren IC Hotel te vinden vanaf het station Enschede. De ligging is daarmee perfect om eerst je bagage achter te laten voordat men zich begeeft naar de kroegen in de binnenstad.

Het IC Hotel is ingericht op een groot volume aan gasten. Alle deelnemers zullen daarom in hetzelfde hotel slapen. Dat betekent automatisch dat er voor de overnachting geen budgetoptie bestaat voor het congresweekend.

De hotelkamers zijn geluidsisolerend en daarmee uitermate geschikt om de decibellen van de luidruchtige JD’ers te dimmen voor de slaperige JD’ers die graag een uiltje willen knappen.

Het sanitair bestaat uit een douche en wastafel. De kamers zijn klassiek-elegant of modern ingericht, met aanwezigheid van een flatscreen-tv, kluisje, airconditioning, minibar en een waterkoker voor koffie en thee. Bovendien is er gratis WiFi in het gehele hotel.

Het beschikbare ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en gevarieerd, met diverse broodjes en worst- en kaasspecialiteiten. Om een uitgebalanceerd ontbijtaanbod compleet te maken, zijn er ter aanvulling muesli, fruit en sappen te genieten. Bij een royaal ontbijtaanbod hoort ook een royaal tijdsbestek waarin het ontbijt te nuttigen valt. Tussen 7:00 en 11:00 is iedereen welkom om de ochtend goed te starten.

Met de inachtneming van de ligging, de kamers en de ontbijtservice, is het IC Hotel Enschede ingericht voor een uiterst comfortabel verblijf in een turbulent congresweekend.

hotel_buiten