Feestlocaties

En of de Jonge Democraten van een feestje houden!

tram_barOp vrijdag worden we ontvangen in Enschede in Cafe & Bar Celona aan de Oude Markt. Bestel een drankje, praat met de al aanwezige congresgangers en geniet van de eerste avond waarin je je grenzen kan opzoeken. Kijk uit! Er kan zomaar een leuke spreker opdagen!

Tijdens het grote feest op zaterdag gaan we het studentenleven van Enschede verkennen. Het feest wordt gehouden in Sociëteit Tempus Ruit Amicitia Manet, oftewel TRAM. TRAM is de sociëteit van Audentis, de grootste studentenvereniging van Enschede. TRAM bevindt zich in de Pakkerij, een gebouw dat wordt gedeeld door de vier grootste studentenverenigingen van Enschede. De Pakkerij bevindt zich aan de Oude Markt, midden in het uitgaansgebied van Enschede.

TRAM bevindt zich op de derde verdieping, maar voor de leden die minder goed ter been zijn is er een lift aanwezig. Het is een erg ruime kroeg, met een airco (dus geen ventilatoren), een goed geluidssysteem en goede eigen geluidsman, een ruim aanbod aan zowel alcoholische als non-alcoholische dranken, een studentikoze drankprijs (1 muntje voor bier en fris), een DJ-systeem.

tram_vol