Congreslocatie

arke_zijaanzichtOm maar meteen met de deur in huis te vallen: we passen met het hele congres in de Arke-zaal van het Wilminktheater in Enschede. Alle faciliteiten, zoals de plaatsen voor de congresvoorzitters en SNC, microfoons, katheder, beamer, licht en geluid inclusief technicus, en koffie en thee, zijn aanwezig en worden goed geregeld.

Buiten de zaal is er een lichte foyer die we ter beschikking hebben om een kopje koffie of thee te nuttigen (en later een biertje). Op de locatie kan met JD-munten betaald worden. De foyer en de zaal zijn met dubbele deuren van elkaar gescheiden om wederzijdse overlast te voorkomen.

Je komt binnen op de begane grond waar genoeg ruimte is voor een inschrijf-/muntenbalie. Op de begane grond bevindt zich ook de uitgebreide garderobe (met genoeg plaats voor de koffers op zondag). De zaal en foyer bevinden zich op de eerste verdieping, die met de trap of lift bereikbaar is.

De zaal zelf is breed en ondiep. De congresvoorzitters, SNC en het spreekgestoelte bevinden zich op een podium dat over de zaal uitkijkt. Aan weerszijden van de zaal is er ruimte voor een inspreekmicrofoon en is er voldoende ruimte voor (lange) rijen JD’ers.

arke_vooraanzicht